[فارسی] [ English ]
فقط در این سایت
در همه سایتهای دانشگاه علوم پزشکی بابل
پیام تبریک دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پزشک يك شنبه 31 مرداد 1395 ساعت 22:23

رسالت پزشک حفظ سلامت بیمار است. بردباری، رازداری، نیک خلقی، مهارت های ارتباطی، آراستگی و بی نیازی، پاک چشمی و پاک دستی، صفات نیکو وحسنه ای است که قاطبه طبیبان این مرز و بوم بدان متّصف اند.

بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه پزشکان، اعتماد مردمی است که سفره دل در مقابل پزشک خود گشوده و به امید شفا تن به ناز طبیان نهاده اند.

شادروان دکتر قریب به نیکوئی گفته است:

" اگر پزشک هستی، دیگر متعلق به خود نیستی.

واگر متعلق به خود هستی، دیگر پزشک نیستی》

برای این قشر پرتلاش و کلیه دانشجویان پزشکی در عرصه آموزش، پژوهش،  بهداشت و درمان آرزوی توفیق دارم.

صفحه قبل 1 صفحه بعد
  دیدار ریاست محترم دانشکده پرستاری با امام جمعه محترم جدید شهرستان رامسر
شنبه 23 مرداد 1395 ساعت 11:46
  دومین انتخابات هیئت مدیره جدید مجمع خیرین سلامت
برگزاری دومین انتخابات هیئت مدیره جدید مجمع خیرین سلامت،با حضور حجت السلام والمسلمین روحانی امام جمعه بابل، دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل،دکتر فرخی مشاوررئیس دانشگاه درامور مشارکتهای اجتماعی
شنبه 23 مرداد 1395 ساعت 10:28
  برگزاری سومین همایش دانشگاهی پژوهش در حوزه اداری مالی
سومین همایش دانشگاهی پژوهش در حوزه های اداری ومالی نظام سلامت
پنج شنبه 14 مرداد 1395 ساعت 18:28
  سخنرانی معاون بهداشتی بابل در نماز جمعه به مناسبت هفته سلامت در شهرستان بابل
سومین روز از هفته سلامت با برنامه سخنرانی دکتر اشرفیان امیری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت هفته سلامت پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان بابل در روز جمعه 3 ارديبهشت 1395 انجام شد.
سه شنبه 7 ارديبهشت 1395 ساعت 12:25
صفحه قبل 1 صفحه بعد